Internetes marketinget, szociálmédia marketinget, weboldalépítést stb. tanító, tárgyaló blogokból “tizenkettő egy tucat” található az interneten, akár magyar nyelven is de szinte bármely nyelven egyaránt.

Vannak köztük kiemelkedően jó marketing blogok, sok középszerű, és persze vannak egész pocsék oldalak is e témákban, ugyanúgy van ez mint bármely területen az életben.

Amikor végre elindítottam ezt, “A Piros Kapszula Online Marketing Blog” oldalt, addigra igen régóta fontolgattam egy ilyen oldal létrehozását, és nem kevés agymunkámba telt az oldal koncepciójának kitalálása.

Végül rájöttem, hogy nettó hülyeség ezen ennyit agyalnom, hiszen eredetileg, volt egy gondolatom, hogy indítok egy ilyen oldalt, és blogolni szeretnék e témában. Ilyen egyszerűen kezdődött az ötlet, amelyet végül megvalósítás követett.

Csakhogy közben míg az oldalt terveztem sorra jöttek az újabb és újabb ötletek és bevallom kezdtem egyre inkább elveszni a részletekben. Olyannyira, hogy végül már majdnem elvesztettem a szemem elől az eredeti célt, és majd hogy nem elkezdtem magam is egy a fent említettekhez hasonló, 12 egy tucat oldalt létrehozni.

Szerencsére még időben észbe kaptam, és némi önvizsgálat után ráébredtem, hogy nem kell ezt túl cifrázni. Volt egy vágyam, aminek a lényege az volt, hogy a saját tapasztalataimat, sikereimet és kudarcaimat megosszam másokkal, azért, hogy abból okuljanak, hogy ezzel segítsek. Továbbá vannak olyan területek, témák, melyekről szívesen írnék, és amelyek úgy érzem beleférnek egy ilyen oldal koncepciójába. Így semmi más dolgom nincs, mint elkezdeni blogolni ezekről a dolgokról és magától létre is jön a koncepció! 🙂

Ezért nem egy szokványos blog lesz ez.

Mert itt sztorikat fogsz olvasni, nem száraz híreket, és sokszor túlbonyolított tutoriálokat.

Lesznek persze hírek is, lesznek tutoriálok is, hiszen ezekre tudom szükség van. De mindezt a saját tapasztalatim, élményeim fogják fűszerezni, sőt nem csak a saját sztorijaimat osztom meg, de másokét is. Hiszen a sztorik, sikertörténetek azok melyek a legérdekesebb irományok, ezek azok melyeket a legtöbben olvasnak.

Továbbá hiszem, hogy igaz a mondás, miszerint “Az okos ember mások hibájából tanul…”

Tehát erről szól majd ez a blog. Az online marketing, az internetes pénzkeresés, a weboldal építés, hírlevélküldés, a vlogolás, és blogolás, influencer marketing, és sok-sok ehhez kapcsolódó téma eszközeiről, technikáiról, valamint ehhez kapcsolódó sikerekről, kudarcokról, sztorikról.

Mindent megmutatok, arról, én hogyan csinálom, mit rontottam el és mit csináltam jól, és milyen eszközökkel értem el a célom, sőt teljesen transzparensé teszem az ügymenetemet, hogy tényleg láthatóvá, tanulhatóvá váljon minden amit csinálok.

 

 

 

 

%d blogger ezt szereti: