KATTINTS A PIROS KAPSZULÁRA, ÉS LÉPJ KI A MÁTRIXBÓL!

Mi az a Piros Kapszula, és hogyan kell használni?

A sztori lényegét, hogy hogyan jött az egész, és magáról a “Piros Kapszula filozófiájáról” már írtam néhány gondolatot egy korábbi bejegyzésemben, melyet ide kattintva elolvashatsz!

Így miután ezt elolvastad, gondolom már látod te is, hogy a Piros Kapszula nem csak egy weboldal név, vagy egy logó, ahogyan azt az oldal fejlécében is láthatod. A Piros Kapszula egy szimbólum. Azt szimbolizálja, hogy mekkora különbség van élet és élet között, mekkora különbség van siker és sikertelenség között, mekkora különbség van pénzkeresés és pénzkeresés között.

Az én nézeteim szerint a Piros Kapszula azt jelképezi, hogy “csak kevesen veszik be”, de aki beveszi az sikeres lesz, és ki tud törni a hétköznapi életmód, vagy a sikertelenség, esetleg a pénztelenség fogságából. Ki tud törni a mókuskerékből. Képletesen szólva ki tud törni a mátrixból.

Ezen az oldalon rengeteg olyan cikket olvashatsz majd, amelyek ebben lesznek a segítségedre. Vagy ha te már ezen az úton jársz, és egy ideje már szeded a “piros kapszulákat” akkor itt további kapszulákra lelsz amelyek még sikeresebbé tesznek majd téged.

Az oldalon a tudásmorzsák közül a fontosabbak ki lesznek emelve! Ezeket a kiemeléseket a “Piros Kapszulával” (azaz egy piros kapszula formájú gombbal) fogom jelölni.

Ha rákattintasz egy ilyen “Piros Kapszulára” (azaz képletesen beveszel egy kapszulát) akkor tudsz majd hozzáférni ezekhez a kiemelt, és értékes anyagokhoz.

Mit szólnál hozzá ha kipróbálnánk?

 

Tanuljuk meg a Piros Kapszula Használatát!

 

“Vedd be hát” itt alul(“kattints rá”) a Piros Kapszulát!

Ugye milyen egyszerű?

Ennyi az egész!

Minden értékesebb, kiemelt tudásanyag egy-egy ilyen kapszula mögött fog majd rejtőzni az oldalon!

Lesznek köztük, felugró ablakban szöveges információk, vagy egy jó videós anyag, vagy éppen letölthető PDF tudásanyag, esetleg csak szimplán egy másik oldalra jutsz ahol egy izgalmas tudásanyag vár téged.

Így válik az oldal neve és logója végül a tudás és a siker, azaz a Mátrixból való kitörés szimbólumává!

KATTINTS A PIROS KAPSZULÁRA, ÉS LÉPJ KI A MÁTRIXBÓL!

%d blogger ezt szereti: